Vrtić “Cvetić Srećko”

Pravo mesto za zdravo i radosno detinjstvo vaših mališana

Deca su naša budućnost o kojoj moramo brinuti svakoga dana. To je ideja na kojoj je, 2007. godine nastao ekološki vrtić “Cvetić Srećko” u Kumodražu, mesto kojim vladaju dečiji osmesi, vrcave ideje mališana i učenje kroz igru i druženje.

Individualan pristup svakom detetu

Za pravilan mentalni, fizički i socijalni razvoj deci je potrebno obezbediti bezbednost, brigu i slobodu u svakom pogledu. I tu, složićete se, nema mesta kompromisu. Upravo zato vrtić “Cvetić Srećko” izgrađen je imajući u vidu upravo ove premise.

Dvospratni objekat sa prizemljem u potpunosti je stavljen u funkciju dece. Lokacija u ulici Vojvode Stepe 490/1 osigurava udaljenost od buke kako bi deca bila bezbrižna i fokusirana na sebe i svoje drugove. Istovremeno, u vrtiću “Cvetić Srećko”, deci je, pod budnim okom vaspitača, na raspolaganju veliki park gde mogu da sade i neguju biljke, hodaju bosi i pravilno razvijaju svoja stopala i kičmu, trče, slušaju cvrkut ptica, mirišu cveće i dišu čist vazduh ostvarujući kontakt sa prirodom svakoga dana. I sve to u zaštićenom okruženju koje je posvećeno samo njima.

S druge strane, kako bi deca, pored fizičkih i socijalnih, ravnomerno razvijala i mentalne sposobnosti i svoje talente, obezbedili smo sva potrebna sredstva za učenje kroz igru i zabavu kroz stručno osmišljene programe prilagođene individualnim potrebama svakog mališana.

Kako izgleda naš vrtić?

Šta kažu roditelji naše dece?

Kako izgleda program obrazovanja i vaspitanja dece?

“Cvetić Srećko” vrtić u službi dece

Ekološki vrtić “Cvetić Srećko” pruža vam celodnevni boravak dece od jaslica do predškolaca. Odnosno, tu smo za svu decu od jedne do sedam godina starosti, a u okviru ovog programa, nudimo vam i pripremni predškolski program za decu kroz rad sa visoko obrazovanim vaspitačima i saradnicima.

Zasigurno vas interesuje i kako će se vaše dete hraniti tokom boravka u vrtiću. Uveravamo vas da razloga za brigu nema. Deca imaju 4 obroka dnevno – doručak, ručak i dve užine, propisane od strane nutricioniste i ukusno spremljene tako da deca uvek pojedu sve sa uživanjem.

Svi zaposleni u ekološkom vrtiću “Cvetić Srećko”, od tehničkog osoblja do vaspitača i saradnika su dobar tim koji garantuje da će vašem mališanu pristupiti na najbolji način i osigurati da vaš dečak ili devojčica dobiju najbolju moguću brigu kakvu i zaslužuju.

Partner roditeljima

Kako bi smo roditeljima, dakle upravo vama, omogućili da se posvetite svojim obavezama, znajući da su vaša deca u sigurnim rukama, radimo svakog radnog dana od 6:00 h do 18:00 h.

Od 2015. godine vrtić je akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kao Privatna predškolska ustanova. To takođe znači da ukoliko živite na teritoriji Beograda deo troškova boravka vašeg deteta u vrtiću možete refundirati od strane Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda.

Svoje dete u vrtić “Cvetić Srećko” možete upisati svakog radnog dana tokom cele godine. O potrebnim dokumentima i proceduri više možete pročitati ovde.

Cvetić Srećko

Lokacija:
Kumodraž, na adresi Vojvode Stepe 490/1.

Telefon:
011/3948-505 ili 065/8066-778

Radno vreme:
Radnim danima od 6:00 – 18:00h

11 + 2 =