Utisci roditelja:

Dragi naš Cvetiću Srećko,

Kako je došlo vreme rastanka, želimo da vam se zahvalimo na svemu što ste učinili za našu Anđeliju tokom prethodnih sedam meseci… za svaku novu edukativnu igricu koju je naučila, za svaki novi manir i reč koje je od vas usvajala, za svaki vezani repić i nameštenu šnalicu, “crteže” koje je radosno oslikavala… Beskrajno vam hvala što ste tako predano brinuli o njoj i činili da joj trenuci bez roditelja prođu što bezbrižnije i veselije, što ste brinuli o njoj čak i kada je pokazivala znake bolesti, a nama tada slali umirujuće signale.

Zahvaljujući odličnim pedagoškim metodama, a iznad svega vašoj posvećenosti i nežnosti, kući je dolazila nasmejana i na pitanja: “Da li si bila dobra u vrtiću? Da li si se lepo igrala sa drugarima?”, uvek veselo odgovarala sa “Daaaaa!” 🙂

Na ovaj način želimo da vam još jednom kažemo koliko smo zadovoljni svim što ste učinili za naše dete i srećni što smo upravo vama poverili tu, ne tako laku, dužnost čuvanja (i prilagođavanja) deteta od tada nepunih 14 meseci.

Celom predivnom osoblju vrtića “Cvetić Srećko” želimo srećnu i uspešnu 2015. godinu, ispunjenu veselim trenucima, osmesima i ljubavlju 🙂 <3

Srdačan pozdrav od roditelja Anđelije Pavlović,
Ane i Željka

Naš sin već tri godine ide u vrtić “Cvetić Srećko” i napredak je više nego očigledan. Celokupan pristup deci i način rada doprineli su njegovom razvoju u svakom smislu. Ambijent je lep i prilagođen predškolskom uzrastu, zaposleni su posvećeni i srdačni. I što je najvažnije, on odlazi i vraća se iz vrtića sa osmehom. Vrtić za svaku pohvalu.

Milica P.

Draga gospođo Milka, Aleksandra i drage vaspitačice Tamara, Katarina, Vesna, Aleksandra, Danijela, Ana, svima vama želim da kažem još jednom veliko HVALA na pažnji, brizi, radu, trudu, kreativnosti i posvećenosti koju svakodnevno upućujete mojoj i svoj drugoj deci u vrtiću. Vaš vrtić smo prvenstveno izabrali iz praktičnih razloga. Bili ste nam blizu kuće. Kao novopečeni roditelji nismo mnogo znali šta sve želimo od vrtića. Bilo nam je važno da dete bude u sigurnim rukama, da bude suvo i nahranjeno. Kada sam zakazala sastanak sa vama, iskreno nisam znala šta da očekujem. I da, oduševila sam se! Cela zgrada je vrtić, namenski građen, prilagođen u potpunosti deci. Prelepo dvorište, sa ljuljaškama, klackalicama, sa puno hlada i puno zelenila, čist, svetao, uredan i topao ambijent sa predivnim dekoracijama prilagođen deci.

Moja ćerka se brzo uklopila u sredinu, a kada je došlo vreme da i sin pođe u vrtić, nije bilo dileme i izabrali smo upravo Cvetić. Sa decom se dosta radi, vaspitačice su kreativne, ljubazne, pedantne, uvek spremne da pomognu, da daju savet, informaciju. Svaki problem koji smo kod dece uočavala, sa Vama gospođo Milka sam podelila i dobila pravi savet. U Cvetiću se deca osećaju prijatno, rado dolaze, ulaze sama, znaju za red, dosta stvari su naučili da rade sami. U nekim trenucima se prosto uplašim koliko su porasla i koliko su naučila nešto a nisu od mene . Oni pevaju, igraju, recituju, crtaju, boje, sami se uspavljuju, peru ruke…

Takođe, svima nam je bitan i finansijski podatak, jer je u pitanju privatni vrtić. Uz subvencije Grada Beograda, ovo je zaista jedan sjajan izbor i iskrene preporuke svim roditeljima koji razmišljaju o upisu deteta u Cvetić.

Kristina

Kao prezaposlenim roditeljima, na prvom mestu značila nam je brza adaptacija oba naša deteta. Sigurni smo da smo odabrali pravi vrtić, što naravno podrazumeva odlične vaspitače u njemu, jer naša deca dolaze nasmejana i zadovoljna kući. Naučena lepom ponašanju “gomili” pesmica, novih igri, reči na engleskom jeziku. Oduševljena posle svakog izleta. Vrlo često viđamo nove crteže na panoima.
Prezadovoljni roditelji,
Marija i Dejan M.

Naša devojčica je srećnija i veselija zbog svega novog što uči i zbog drugara. Lepše govori, kulturnije se ponaša i sama se oblači, obuva, otvorenija je za druženje. Uči dosta toga što kod kuće ja ne bih mogla, zbog nedostatka vremena, da je naučim. Takođe, upoznaje nove autoritete osim mame i tate. Vrtić “Cvetić Srećko” bih preporučila zbog toga što su svi kao jedna velika porodica. Dete je srećno i zadovoljno svaki dan i to je najbitnije. Svi su za pohvalu, nemam ni jednu zamerku.

Mama iz anonimne ankete

Rad vrtića “Cvetić Srećko” pratim od njegovog osnivanja. Moje starije dete je 5 godina bilo deo tog tima što me je i ohrabrilo da mlađe upišem već sa godinu dana. Moja deca su uvek bila zadovoljna i sretna kada idu u vrtić. Nasmejane ih ostavljam i u dobrom raspoloženju preuzimam. Vaspitačice lepo rade sa decom i divno ih sa puno strpljenja usmeravaju da usvoje određene obrasce socijalnog ponašanja. Vrtić krasi i prelepo dvorište i eko bašta, što doživljavam kao pravi biser za provođenje vremena. Svakome bih preporučila ovaj vrtić, jer se deca u njemu lepo razvijaju, sretna su, sigurna i imaju pravu negu.

Danijela B.

Vrtić je zaista najbolji ima stručno osoblje, vaspitačice koje su divne, uvek nasmejane i ljubazne. U svako doba dobijamo informaciju o detetu što se tiče svega: šta ima za jelo, koje su igre igrali, da li su imali engleski i školicu sporta… Naša ćerka Kaća je napredovala u svakom smislu. Mnogo je naučila i postala samostalna, lepo govori, naučila je da crta, da igra, da deli… Sviđa mi se što se ulaže u vrtić. Uvek ima novih ideja, novih radionica, igračaka, tu su i zanimljivi izleti, priredbe… Već sam predložila vrtić svojim prijateljima i oni su zainteresovani. Sve funkcioniše u najboljem redu i Kaćina mlađa sestra kreće u vrtić od septembra. Pozdrav i jedva čekamo…

Jelena S.

Zadovoljni smo uslugama vrtića, posebno vaspitačima koji su izuzetno posvećeni deci. Visok nivo organizacije vrtića pružio je našoj deci napredak u samostalnosti, sticanju samopouzdanja i kroz razne edukacije, spremnost za polazak u školu. I što je najvažnije, deca se kući vraćaju zadovoljna i sa osmehom na licu.

Jelena V.

Kod našeg deteta smo uočili napredak u širokom obrazovanju, druželjubivosti i samostalnosti. Dobit je dobar rad sa detetom koji mnogo olakšava roditeljima rad sa njim. Vrtić “Cvetić Srećko” preporučujem zato što smo suprug i ja sigurni u rad vaspitačica, psihologa i zato što deca često izlaze napolje.

Vanja D.

Pre svega veoma bezbedno mesto za boravak dece, u potpunosti prilagodjeno njihovim potrebama.Nase dete je postalo mnogo komunikativnije i drustvenije od kako je krenuo u kolektiv. Veoma Se raduje svakom novom odlasku u vrtic, i vremenu koje treba da provede sa decom i vaspitacicama. Posebno bih obratila paznju na stalne inovacije koje Se uvode u ovom vrticu, izlete kojima se nase detete uvek neizmerno raduje kao i dobroj komunikaciji sa menadzmentom vrtica.
Vrtic za svaku preporuku, samo tako nastavite

Ana P.M.

Od kada je dete u ovom vrtiću razvilo je različite kvalitete kao što su strpljenje, deljenje, briga o drugoj deci, samopouzdanje. Takodje je naučilo da se ponaša u grupi vršnjaka i poštuje autoritete. Zainteresovanije je za kreativne igre, knjige, pesme, priče.
Preporučili bismo ovaj vrtić drugim roditeljima zato što vaspitači posvećuju dovoljno vremena svakom detetu, u svakom trenutku možete dobiti informacije o napretku deteta i njegovim aktivnostima u vrtiću kao i zbog čestih izleta, akcija i programa koje vrtić organizuje u cilju unapredjenja interesovanja i zainteresovanosti dece za svet oko nas.
Najbitnija je ljubav koja je bezuslovno pružena svoj deci koja pohadjaju vrtić od strane svih zaposlenih.

Marijana R.

Kako izgleda vrtić "Cvetić Srećko"?

Šta kaže naša direktorka?

Kako izgleda program našeg vrtića?

Cvetić Srećko

Lokacija:
Kumodraž, na adresi Vojvode Stepe 490/1.

Telefon:
011/3948-505 ili 065/8066-778

Radno vreme:
Radnim danima od 6:00 – 18:00h

10 + 4 =