Jednostavan upis u vrtić:

Sve je gotovo za jedan dan

Upis u vrtić i jaslice u Kumodražu “Cvetić Srećko” možete obaviti lako i brzo svakog radnog dana u godini. Procedura je jednostavna, tako da sve protiče bez gubljenja vašeg dragocenog vremena i strpljenja koje čuvamo za vaše dete.

Budući da je vrtić “Cvetić Srećko” akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kao Privatna predškolska ustanova, za vas to znači da veći deo troškova može biti refundiran.

Odluku Gradske uprave o pravu na nadoknadu dela trokova vrtica možete preuzeti ovde.

Da li imam pravo na subvenciju za vrtić?

Pravo na subvenciju ostvarujete ukoliko ispunjavate sledeće uslove:

 • Da ste državljani Republike Srbije
 • Da je vaše dete prijavljeno na teritoriji Grada Beograda
 • Da vaše dete nije upisano u državni vrtić

Dva koraka za upis u vrtić

Ukoliko ispunjavate sva 3 uslova, dalji koraci za dobijanje subvencije za vrtić su jednostavni. Sa “odbijenicom” – potvrdom da za dete nema mesta da se upiše u državni vrtić dolazite u vrtić “Cvetić Srećko” kako bi ste upisali svoje dete, odnosno potpisali ugovor. Od dokumenata je potrebno da ponesete još:

 • Kopiju izvoda iz matične knjige rođenih za dete
 • Od pedijatra:
  • potvrdu da je dete zdravo i da može da se primi u kolektiv,
  • popunjen zdravstveni list, obrazac možete preuzeti ovde.
  • kopiju kartona vakcinacije
 • Bris grla i nosa
 • Uverenje o državljanstvu (roditelja koji je nosioc zahteva za ostvarivanje prava na nadoknadu)
 • Fotokopija lične karte – očitana (oba roditelja)
 • Fotokopiju kartice tekućeg računa (roditelja -nosioca zahteva-ovaj dokument je potreban zbog isplate subvencije)
 • Popunjene zahteve i upisnicu koje možete preuzeti ovde.

Dete ste upisali u vrtić, a mi ćemo dalje podneti zahtev Gradskom sekretarijatu kako bi ste dobili subvenciju za vrtić. Rešenje će stići na vašu kućnu adresu, a nakon toga subvencija će vam biti isplaćivana svakog narednog meseca za predhodni mesec.

Napomena: Na osnovu člana 8. gore pomenute Odluke o pravu na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno lice ili fizičko lice na teritoriji Grada Beograda, predviđeno je da roditelj, koji je već ostvario pravo na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi u radnoj 2017/2018 godini, može ostvariti pravo na naknadu dela troškova i u radnoj 2018/2019. godini na osnovu ponovo podnetog zahteva za ostvarivanje prava, uz koji prilažemo ugovor sa privatnom predškolskom “Cvetić Srećko” do kraja avgusta 2018.godine.

Imate dodatnih pitanja?

Za sva vaša pitanja vrtić “Cvetić Srećko” je uvek tu. Dovoljno je da nas pozovete na broj telefona 011/3948-505, 065/8066-778, pošaljete e-mail na cveticsrecko@gmail.com ili pošto predhodno zakažete  sastanak sa vlasnicom i direktorkom, dođete i posetite naš vrtić u Kumodražu na adresi Vojvode Stepe 490/1.

Hvala vam na intersovanju da upišete svoje dete u našu predškolsku ustanovu. Zadovoljstvo nam je da zajedno sa vama učestvujemo u stvaranju srećne i zdrave ličnosti vašeg deteta.

Kako izgleda program našeg vrtića?

Šta kažu roditelji naše dece?

Kako izgleda vrtić "Cvetić Srećko"?

Cvetić Srećko

Lokacija:
Kumodraž, na adresi Vojvode Stepe 490/1.

Telefon:
011/3948-505 ili 065/8066-778

Radno vreme:
Radnim danima od 6:00 – 18:00h

13 + 15 =