Reč direktorke:

“Deca su naše najveće bogatstvo”. Samo ime našeg vrtića “Cvetić Srećko” govori da svi mi u ovoj ustanovi identifikujemo vašu decu sa cvetićima koji u našem vrtiću rastu i razvijaju svoje talente.

To znači da su za nas deca u našem vrtiću, srećni cvetići, koje mi sa uspehom pripremamo da udju u ovaj svet, sa puno radosti otkrivanja, istraživanja, učenja i druženja.

Mi smo jedan srećno odabran tim stručnjaka kojima možete da poverite vašu decu i da budete sigurni da su oni, u svakom trenutku, pod budnim okom našeg uigranog tima.

Savesnost, posvećenost i entuzijazam kojim smo startovali u radu, nastavili smo koristeći iz svog bogatog iskustva i tradicionalne i savremene načine vaspitno-obrazovnog rada, omogućavajući time da deca na jednostavan i spontan način razvijaju svoje potencijale. Radimo za dobrobit dece, naše najveće radosti, i prilazimo tom uzvišenom poslu kao misiji koja krasi vaspitanje i obrazovanje.

Svaki naš radni dan ima svoju razvojnu liniju koju, pored rutine koja je potrebna deci, krasi i nadahnuće. S radošću dolazimo na posao i sa radošću dočekujemo vaše mališane koji, korak po korak, u našem vrtiću stasavaju u zadovoljne i srećne ljude, i zajedno sa njima provodimo vreme u radosti i razumevanju njihovih želja i potreba.

Naš mali i kvalitetan kolektiv, smisleno komponovan od početnika do veoma iskusnih vaspitača, ostvaruje harmoniju koja doprinosi postizanju atmosfere u kojoj se svi mi, i deca i zaposleni, prijatno osećamo.

Direktor,

Milka Bogić, psiholog

Kako izgleda vrtić "Cvetić Srećko"?

Šta kažu roditelji naše dece?

Kako izgleda program našeg vrtića?

Cvetić Srećko

Lokacija:
Kumodraž, na adresi Vojvode Stepe 490/1.

Telefon:
011/3948-505 ili 065/8066-778

Radno vreme:
Radnim danima od 6:00 – 18:00h

11 + 11 =